Obs bygg verdal. Extra Bygg blir Obs BYGG 2018-07-04

Obs bygg verdal Rating: 9,9/10 1624 reviews

COOP Obs! Bygg nyeste kundeaviser med fantastiske rabatter og tilbud

obs bygg verdal

Drive-in-avdelingen, der du kan bruke din egen bil som handlevogn, er på 4. Et verksted og et par bolighus måtte rives før byggestart høsten 2015. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt. Vi avslører hva det er på en kjempefest 17. Disse pengene går til tiltak som skal redusere plastforsøplingen, øke plastgjenvinningen og redusere bruken av plastbæreposer.


Next

Extra Bygg blir Obs BYGG

obs bygg verdal

Firmaet liker å jobbe etter samspillmetoden, ifølge Leirset som er medeier i firmaet og firmaets prosjektleder for Expert Bygg. Obs Obs City Lade Obs City Syd Obs Steinkjer Coop Mega Coop Mega Levanger Coop Mega Rørvik Coop Mega Røros Coop Mega Torgkvartalet Stjørdal Coop Mega Verdal Coop Mega Valentinlyst Coop Mega Nardo Mega Sirkus Shopping Extra Extra Buvik Extra Grilstad Extra Hommelvik Extra Ila Extra Inderøy Extra Klæbu Extra Kolstad Extra Levanger Extra Moholt Extra Melhus Extra Meråker Extra Migosenteret Extra Mære Extra Namsos Extra Nidarvoll Extra Nordsileiret Extra Ringvålveien Extra Risvollan Extra Rosenborg Extra Skogn Extra Stjørdal Extra Tiller Extra Verftsgata Extra Verdal Extra Vikhammer Extra Ugla Extra Tempe Coop Prix Coop Prix Beitstad Coop Prix Byneset Coop Prix Flatåsen Coop Prix Heimdal Coop Prix Hell Coop Prix Jakobsli Coop Prix Kattem Coop Prix Kvål Coop Prix Leksvik Coop Prix Malm Coop Prix Namsos Coop Prix Nesset Coop Prix Olderdalen Coop Prix Rognheim Coop Prix Røros Coop Prix Sandvollan Coop Prix Selbu Coop Prix Sjetnemarka Coop Prix Snåsa Coop Prix Stjørdal Coop Prix Sverresborg Coop Prix Vanvikan Coop Prix Vinne Coop Prix Ørmelen Coop Prix Øya Coop Prix Persaunet Coop Marked Coop Marked Brede Coop Marked Flatanger Coop Marked Follafoss Coop Marked Harran Coop Marked Kvam Coop Marked Mosvik Coop Marked Namdalseid Coop Marked Namskogan Coop Marked Osen Coop Marked Otterøy Coop Marked Sjøåsen Coop Marked Stod Coop Marked Tydal Coop Marked Vuku Coop Marked Ytterøy Obs Bygg Obs! Det er bare brukt plasstøpt betong. Den butikken hadde en årsomsetning på om lag 30 millioner kroner. Alt var derfor klart til åpning med ordfører, blomster og kaker — og politi for å dirigere den store trafikkøen — den 16. Med dette vil Coop Midt-Norge, som er landets nest største samvirkelag, ha 7 Obs Bygg varehus i Sør- og Nord-Trøndelag. Varmepumper luft og vann sørger for varmen. Den enorme fasaden er kjenne-tegnet av rødmalte profil-plater i stål, og gir bygget et preg som er lett gjenkjennelig.

Next

Coop Midt

obs bygg verdal

Dette skyldes svært dyktige medarbeidere, velfungerende butikker og god tilstedeværelse på nett og fysiske butikker, samt en solid posisjon som Norges største lavpris byggevarekjede, sier Morten André Klemsdal. I vår store drive-inn kan du alltid handle byggevarer i godt og lunt vær, så vi kan gi deg godt vær garanti når du handler hos oss. I første etasje er det to kontor, spiserom og garderobe, mens det i etasjen over er gjort plass til det om trengs av tekniske innredninger for varme, el og ventilasjon. Extra Bygg Steinkjer er ett av totalt 18 byggevarehus som nå blir en del av Obs Bygg. Dataene vil bli brukt utelukkende for det formål å tilby kvalitet og personlig service. Nå tar Extra Bygg Verdal sikte på å øke sin markedsandel vesentlig, og det er privatmarkedet som er den fremste målgruppen til Extra Bygg.


Next

Obs Bygg, Verdalsøra

obs bygg verdal

Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre samt og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall. Obs Bygg har opplevd en fantastisk vekst de neste årene, og vi gleder oss til å ta våre kunder med på dette. Butikksjef Hallager tror det skal bli vanskelig å slå den rekorden. Et større tomteområde på vel ti mål ble kjøpt tidlig i 2015. Ombyggingen av varehusene er allerede i gang, og først ut er Extra Bygg på Vinstra.

Next

Coop Extra Bygg, Verdal : Bygg.no

obs bygg verdal

Vil du ha en eksklusiv invitasjon? I nettbutikken har vi et større utvalg av varer,. De har også hatt ansvaret for fundament, grunnmur og dekket mellom de to etasjene i den vesle delen av bygget som ikke er salgslokale. I 2017 vokste Norges største lavpris byggekjede med hele 5,4% — og det mens privatmarkedet totalt gikk ned med 1,8%. Flere av de tidligere Bygg Extra-butikkene vil også få drive in-avdeling etter hvert. I drive-in-avdelingen er det lagt vannbåren varme i gulvet slik at snø og vann tørkes raskt det store lokalet med høye porter for inn- og utkjøring. Extra Bygg Steinkjer åpnet dørene på Sannan i mars 2015, og har hatt stor vekst. Dette gjelder uavhengig av om bedriften er med i Handelens Miljøfond.

Next

Informasjon om Coop midt

obs bygg verdal

De første ukene på nyåret har folkene i Extra Bygg brukt til å fylle bygget med varer. Det er ingen kjeller under bygge-varehuset, og parkerings-muligheter er det nok av utsiden av det store bygget. Øras dager nærmer seg - Arnstein og Ingrid er klar for å tilby nok en tradisjonsrik begivenhet, som for mange er et fast samlingspunkt og tiltrekker seg besøkende fra hele fylket vårt. Først ute med omleggingen er butikkene i Steinkjer og Namsos, som begge åpner torsdag 1. Her kan du selge varene dine, treffe kunder, sikre foreningens inntjening med for eksempelvis tombolasalg, og du kan som mange andre gjøre omsetningsrekord fra år til år. Hvorfor kjenner vi deg igjen? På vår nettbutikk får du et stort utvalg av byggevarer til markedets laveste priser.

Next

Coop Extra Bygg, Verdal : Bygg.no

obs bygg verdal

Det viktigste for oss er at vi samtidig leverer på kundenes behov. Kontordelen er på bare 200 kvadratmeter. Medlemmene samler inn 50 øre per plastpose som selges. En ny og bedre beliggenhet for salg av byggevarer, var en av flere viktige grunner til at Coop Midt-Norge satset på å bygge nytt. Tusen takk Olav og Øystein.

Next

COOP OBS BYGG VERDAL: Tarkett forhandler

obs bygg verdal

Vi i Coop er stolt medlem av handelens miljøfond. Obs Bygg skal være lavest på pris, så dette er en god nyhet til kundene i Steinkjer, sier Vik-Mo. Vi hedrer alle mødre og slår til med et knakende godt tilbud på en praktisk snasen snøfres! Dette skyldes svært dyktige medarbeidere, god tilstedeværelse på nett og fysiske butikker, samt en solid posisjon som det billigste byggevarehuset, sier Torbjørn Skei. Et byggevarehus er i utgangspunktet et relativt enkelt bygg, rent byggemessig. . Dagens sjef i Verdal, Ole Gunnar Hallager var tidligere sjef for tilsvarende butikk i Levanger.

Next

Nå blir det Obs Bygg i Steinkjer

obs bygg verdal

Data kan bare gis på partnerplattformene hvor vi leverer tjenesten. Hugos Tivoli er tilstede med et flott tivoli og både lokale og tilreisende utstillere bidrar til å skape et stort mangfold under Øras dager. Det vil si at det fra 2019 blir ulovlig å dele ut plastbæreposer gratis til forbrukere. Derfor er vi ikke overrasket over at vår satsing på netthandel har vært en suksess, og med stadig flere Obs Bygg-butikker legges grunnlaget for å utvikle løsningen ytterligere, sier Skei. I 2004 forlot Egil Grande og Torbjørn Leirset Grande Entreprenør og dannet sitt eget byggmesterfirma som i dag har 70 ansatte og en omsetning på 250 millioner kroner. Da hadde allerede ideer og planlegging vært drøftet i flere år allerede.

Next