Staatsloterij december 2019. Staatsloterij Trekking 2018-07-11

Staatsloterij december 2019 Rating: 9,1/10 1589 reviews

Staatsloterij

staatsloterij december 2019

Wil je ook kans maken op grote geld prijzen? Eerst ga je de spanning ervaring, je gaat het aantal loten kiezen waarbij je ook de eindcijfers zelf aan kunt geven. Je hebt hierdoor een origineel cadeau voor de feestdagen en reken er maar op dat anderen dat erg leuk vinden! Wees jij er daarom ook op tijd bij zodat je jouw cijfers nog kunt kiezen! Of dat je nu een lot hebt of meerdere loten, het is alleen al leuk en spannend om met zijn allen te wachten tot het moment dat het bekend wordt gemaakt wie dat er heeft gewonnen. Tijdens het kopen van je lot kun je zelf bepalen waarop je Oudejaarslot eindigt eindcijfer. The stress theme is related to new survey undertaken by Clas Ohlson that reveal shoppers feel stressed by Christmas music Christmas music is a must during Christmas, according to the majority of the Swedish population, but it can also cause people to feel stressed. De 10e kan het jou ook overkomen. Net als bij andere trekkingen van de Staatsloterij worden de winnaars alleen uit de daadwerkelijk verkochte Staatsloten getrokken.

Next

Staatsloterij: Frekkel

staatsloterij december 2019

Prijzen alleen getrokken uit daadwerkelijk verkochte Staatsloten Het prijzenpakket van de Staatsloterij is gebaseerd op een verwachte verkoop van 4,15 miljoen Staatsloten. Er zijn ook nog eens vier speciale trekkingen van de Staatsloterij, zoals de Oudejaarstrekking, hebben een speciale Hoofdprijs en geen Jackpot. Dan is dit nu jouw moment om te bekijken hoeveel je kunt winnen! Ben er daarom nu op tijd bij en geniet van jouw geluksmomentje. Je kunt dus een groot bedrag winnen en misschien ga je de hoofdprijs wel delen als deze op een half lot valt! Even if the music has been created tongue-in-cheek, there is a more serious tone to it. Als je een lot hebt kan het erg spannend worden met de feestdagen. Je hoort vaak dat anderen een prijs winnen bij de oudejaarsloterij van de Staatsloterij, maar nu is het tijd dat je zelf ook een kans gaat maken op een prijs! The advert was done by advertising agency Tbwa for Staatsloterij in Netherlands. Geluksgetal Oudejaarslot 2018 Er geldt bij de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij ook een Geluksgetal.

Next

Staatsloterij uitslag Oudejaarstrekking 2018/2019

staatsloterij december 2019

Of je zegt dat je meedoet maar je zegt niet met welke cijfers. Speel vandaag mee met de Staatsloterij. De kans dat je een prijs wint is erg groot want er gaan echt veel prijzen uit. This is the heartbreaking story of a puppy. Ook al is er geen jackpot, het is wel veel meer dan de moeite waard om mee te doen en deze prijs te innen! De prijs bestaat uit 90 euro op de laatste twee cijfers en tien euro voor het laatste cijfer. En dat ook nog eens helemaal belastingvrij. Speel je al automatisch mee met de Staatsloterij, maar speel je nog niet mee met de Koningsdagloterij? Je geluksgetal mag je zelf kiezen wanneer je een lot koopt.

Next

Clas Ohlson: 2019 Christmas Advert

staatsloterij december 2019

De Jackpot Wie wil er nou niet een jackpot winnen? Er wordt samen afgeteld naar een speciaal en magisch moment. Mocht de website van de Staatsloterij overbelast zijn, dan kun je even wachten tot een uur of 01:00u - 03:00u op 1 januari 2019, of vul hieronder je voornaam en mailadres in en ontvang direct een persoonlijke mail zodra de oudejaarsuitslag bekend is! De eerstvolgende Staatsloterij trekking met Jackpot is op 10 januari 2019. Zorg dat je nu je keuze gaat maken en weet wat de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij je gaat brengen! Dit is voortaan een stuk makkelijk nu er de mogelijkheid is om online loten te bestellen. Bij de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij heb je zoveel kansen om te winnen, dit wil jij echt niet missen. Als de cijfers bekend worden gemaakt dan zit je vol spanning te wachten en dat is een heerlijk moment waar je nu ook naar uit kijkt! Je hebt de mogelijkheid om met een of meerdere loten mee te spelen.

Next

Staatsloterij Oudejaarstrekking 2018

staatsloterij december 2019

Een groot deel van de Nederlanders doet namelijk ook mee aan de Koningsdagtrekking. De Oudejaarstrekking 2018 kent het grootste prijzenpakket van Nederland. Speel nu mee met de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij en koop je loten vandaag nog! Je kunt ook meedoen met de oudejaarsloterij van de Staatsloterij en het anderen niet vertellen en als je wint is het extra leuk om te vertellen. Hopelijk ga je het nieuwe jaar goed beginnen, koop nu de loten voor de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij. Dit jaar heeft het prijzenpakket een waarde van ruim 67 miljoen euro.

Next

Staatsloterij Archives

staatsloterij december 2019

Je kunt ook samen loten kopen en de winst dan delen, maar daar moet je goed over nadenken of je dat zou willen. Dit is nu de kans om er aan mee te doen en te ontdekken waar het je gaat brengen. Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen. Als je graag wil weten wat je kunt winnen, dan kun je per prijzenpakket bekijken hoeveel letters en cijfers jouw lot goed moet hebben om de prijs te kunnen winnen. Of dat je nu thuis bent of bij mensen op bezoek gaat, je kunt je loten altijd meenemen en bekijken of jij een mooie prijs hebt gewonnen! Zorg dat je er snel eentje koopt, waarom? Alle geldprijzen zijn, met uitzondering van de bovenaan vermelde Jackpot en Hoofdprijs, al bij elkaar opgeteld. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Deze loterij is, als je in het bezit bent van een lot, een spannende gebeurtenis en daarom is het goed dat je daar nu ook aan mee gaat doen! Genoeg kansen dus dat jij ook wat gaat winnen! De verwachting is dat dit in 2018 ook weer het geval zal zijn.

Next

Oudejaarsloterij 2018/ 2019 Trekkingsuitslag

staatsloterij december 2019

De gerealiseerde bedragen van de prijzenpot zijn afhankelijk van de werkelijke inleg en kunnen afwijken van het genoemde bedrag. Geniet ook van de spanning die je gaat hebben tot het moment van de trekking, kun jij het nog houden? De Staatsloterij en Koningsdag 2018 , een feestelijke bedoeling Het is nog maar even en dan is het weer zo ver, Koningsdag 2018. Het nieuwe jaar kun je op deze manier helemaal goed beginnen dus grijp die kans nu! Op ruim 50% van alle verkochte Oudejaarsloten valt een prijs, de winkans van de Staatsloterij Oudejaarstrekking 2018 is dan ook 1 op 2. Koop nu jouw loten voor de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij Het juiste moment is nu aangebroken, koop nu ook jouw loten voor de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij. Meedoen kan snel, maar weet jij al met welk lotnummer je mee wil spelen? Bekijk goed wat je graag wil doen en hoeveel geld je uit wil geven aan de loten.

Next

Staatsloterij uitslag 10 december 2018

staatsloterij december 2019

Speel daarom snel mee met de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij. Ook is hierbij het Deelnemersreglement van Staatsloterij bv van toepassing. De Koningsdagtrekking van de Staatsloterij! Zorg dat je er daarom nu ook op tijd bij gaat zijn en je kunt de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij alvast noteren in je agenda. Je kunt ook snel doorklikken naar de staatsloterij om je Koningsdagloterij 2018 loten te kopen. The music will be played in all Clas Ohlson stores. Zorg dat je er op tijd bij gaat zijn! Het zou zomaar kunnen dat je het nieuwe jaar in gaat met een hele grote prijs en wat zou je er dan mee doen? The owners of this puppy played at the lotto. Als je een geluksgetal hebt, dan is dat een prijs van 100 euro die je kunt winnen met de laatste twee cijfers van je lot.

Next

Staatsloterij uitslag Oudejaarstrekking 2018/2019

staatsloterij december 2019

Om een kans te maken op een mooie prijs, doe je toch ook mee met de oudejaarsloterij van de Staatsloterij? Het gaat er om dat je mee gaat doen en een kans gaat maken op hoge prijzen van de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij. Het is allemaal mogelijk, de keuze is aan jou. Weet jij al waar je voor gaat? Nu maar hopen dat je dit jaar geluk hebt en die hoofdprijs ook daadwerkelijk gaat winnen! Je kunt de prijs hierbij niet inwisselen voor contanten. Er gaan erg veel prijzen uit. Je kunt naast de hoofdprijs ook een andere grote geldprijs winnen of een auto! Alle geldprijzen worden netto uitgekeerd. The commercial is created by Swedish agency King and it will run in Sweden, Norway, Finland, and Germany. De kleine prijzen zijn ook meer dan de moeite waard, maar eerst maar eens bedenken met hoeveel loten je mee wil doen, met welke eindcijfers en of dat je hele of halve loten wil.

Next

Staatsloterij Trekking 2019

staatsloterij december 2019

Staatsloterij is a Dutch state-owned lottery and it is the oldest running lottery in the world. Misschien doe je iedere maand al mee, maar dit is een extra optie waar je voor kunt kiezen dus probeer het eens en wie weet welke hoge prijs je gaat winnen! Bestel je loten nu, zodat jij jezelf een groot plezier kunt doen en mee kunt doen met de oudejaarsloterij van de Staatsloterij. Dit is een goed moment om ook de keuze te maken en snel mee te spelen met de Staatsloterij Oudejaarstrekking. Het makkelijkste is om een Oudejaarslot online te kopen. Je kunt op onze website heel gemakkelijk loten vergelijken met elkaar, kijk dus zeker even in onze vergelijker om er achter te komen welke loterij het beste bij je past. The songs that have been remade are: Jingle Bells, We Wish You a Merry Christmas, Winter Wonderland, and the traditional Swedish, Finnish and Norwegian songs, Hej Tomegubbar, Joulupukki, Joulupukki and På Låven Sitter Nissen. Als je een extra kans wil maken op een prijs, dan kun je meerdere loten kopen! Het gaat er om dat je nu gaat bekijken wat jij daarmee voor winst kunt behalen! The survey was based on web panels during 2 December and 5 December 2018.

Next